Partners

Grootse veranderingen maak je niet alleen.
Daarom werken wij intensief samen met een aantal betrokken partners.

Buro de Haan

Buro De Haan is een dynamisch bureau dat gespecialiseerd is in woningbouw, utiliteitsbouw, herbestemming en duurzaamheid.

Wij geloven in extra waarde creëren voor onze opdrachtgevers en onze onderneming door beter bouwen. Wij willen de eerste zijn die technologieën als cloud computing, BIM, Lean succesvol heeft gekoppeld, organisatie breed geïmplementeerd en zover commercieel exploiteert dat er geen ruimte in de markt meer is voor traditioneel opererende, dure organisatiestructuur.

ENGIE

ENGIE is één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Met meer dan 150.000 medewerkers in 70 landen.

Naast top-10 energieleverancier is ENGIE Nederland marktleider in de technische dienstverlening. Dagelijks werken ruim 5700 medewerkers aan technische, innovatieve én digitale oplossingen. Van integrale duurzame gebiedsontwikkeling tot energiezuinige, slimme gebouwen en van betrouwbare opwekking en levering van aardwarmte of waterstof tot innovatie oplossingen voor elektrisch rijden, zoals het gebruiken van een auto als energieopslag voor een kantoorpand. Dat doen we voor gemeenten, instellingen en bedrijven zoals Unilever, Schiphol, Univé, Holland Casino, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Aviko, DSM, ASML en McDonald’s.

GroenLeven

Wij maken ons oprecht zorgen over klimaatverandering. Daarom werken wij elke dag gepassioneerd aan onze missie: de wereld voorzien van schone energie. Dit doen we niet alleen. Samen met overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en innovatieve ondernemers creëren we zonne-energiebronnen op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstorten, industrieterreinen en water. ‘Dubbelfunctie’ noemen we dat. Zo geven deze plekken duurzame energie terug aan de wereld en nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de komende generaties.

Ga naar website GroenLeven

Hooikammer Automotive

Hooikammer is een bekende naam in de mobiliteitsbranche. Het familiebedrijf met ruim 35 gedreven medewerkers houdt zich de laatste jaren bezig met duurzame ontwikkelingen. Er wordt met een duidelijke visie naar een duurzame toekomst gekeken met als uitgangspunt het aanbieden van diensten gericht op het ontzorgen van relaties in duurzame mobiliteitsoplossingen. Samen op weg.

Justplugin

Justplugin werkt vanuit de overtuiging dat de keuze voor groen juist eenvoudig en simpel moet zijn. Dat is waarom Justplugin een totaaloplossing levert voor laden én groene energie. Vanzelfsprekend gaat dit altijd samen met persoonlijk advies zodat u een oplossing krijgt die perfect is afgestemd op uw situatie.

Ga naar website Justplugin

N TRA Energietransitie

N-TRA richt zich op het versnellen en concretiseren van de energietransitie. Hiervoor werken wij samen met onze belangrijkste stakeholders: (aandeelhoudende) gemeenten, woningbouwcorporaties, grootzakelijke verbruikers en energiecorporaties. Dit om te komen tot de realisatie van projecten die bijdragen aan de energietransitie en hierdoor naar een (op termijn) fossielvrij energiesysteem.

https://newenergycoalition.org/nl/

New Energy Coalition

New Energy Coalition verslimt de energietransitie. Door kennis bij elkaar te brengen, kennis toe te voegen, spelers te verbinden en onze organisatiekracht aan te wenden, brengen we verandering verder.

Rendo

RENDO is een regionaal netwerkbedrijf, verantwoordelijk voor een adequate distributie van gas en elektriciteit in Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel. RENDO streeft er naar om haar huidige sterke positie als netbeheerder en netwerkbedrijf (aardgas, groen gas, elektriciteit, data en warmte) voortdurend te verbeteren. RENDO wil als netwerkbedrijf actief zijn bij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam gebruik van energie en de transitie naar een duurzame energievoorziening.

Ga naar website Rendo Netwerken

Meer weten?

Meer weten over ons innovatieve concept of ook partner worden? Neem contact met ons op.

Contact opnemen