Project omschrijving

In-vehicle networking

Autonome auto’s die men op oppikt op locatie en je naar de gewenste locatie brengt. Deze moderne technologie maakt het mogelijk sneller van A naar B te komen. Het ontwikkelde vastgoed kan als stallingsgarage bieden voor deze auto’s.

De autonome auto is een auto zonder bestuurder. Er zit niemand achter het stuur, je rijdt op de snelweg en het is nog veilig ook. Je kunt onbekommerd genieten van de mooie omgeving, terwijl je auto voor je rijdt. De Zuid-Limburgse heuvels zijn op alle mogelijke manieren te bedwingen. Ook zonder je handen aan het stuur. Kun jij je dat voorstellen? Wel, het is al mogelijk, maar nog niet in ons leven geïntegreerd.

Nut autonome auto

Voordeel van zelfrijzende auto’s zijn dat ze gemakkelijk te delen zijn. Je kunt ze gewoon huren en bij wijze van per minuut of per gereden kilometer betalen. De gegevens hiervoor worden toch al verzameld. Ze moeten alleen gekoppeld worden aan ‘jouw rit’. Kortom, zowel voor het verhuurbedrijf, als voor jezelf wordt het huren van een auto of bus voordeliger.

– Inparkeren van de auto veiliger en eenvoudiger

– Beperkt de kans op verkeersongelukken

– Vermindering Brandstof